Waarom One Tree Planted ?

ISLAH betekent kortgezegd om altijd de beste versie van jezelf naar boven te halen. De naam en logo op onze kledingstukken moet een herinnering zijn aan dat doel. Wij hebben ervoor gekozen om met elke collectie een ander doel te steunen. Met onze eerste collectie Fragmented Dreams'21 hebben wij bij elke bestelling 10% van het bestelbedrag gedoneerd aan TheWaterProject. Zij bouwen waterputten op gebieden, waar bevolkingen moeilijk aan water kunnen komen.

De volgers van ISLAH Studios op Instagram hebben gestemd om met onze huidige collectie het milieu en het klimaat een handje te helpen. Elk bestelling draagt bij aan een mooiere, leefbare en gezondere aarde voor de komende generaties.

ISLAH heeft ervoor gekozen om bij elke geplaatste bestelling van de huidige collectie een boom te planten in samenwerking met OneTreePlanted.

De One Tree Planted project is een project die staat voor het milieu, moedernatuur en de toekomstige generaties. Als organisatie zet One Tree Planted zich in voor het milieu en werkt het samen met individuen en bedrijven om iets terug te doen voor de wereld. Door bomen te planten helpt de organisatie met het creëren van een gezonder klimaat, beschermt het de biodiversiteit en helpen ze bij herbebossingen over de hele wereld. 

Ze zijn gestart in 2014 met het planten van een paar duizend bomen. Nu 8 jaar later heeft het in 2022 meer dan 15 miljoen bomen gepland. Samen met vele vrijwilligers en lokale organisaties in Noord-Amerika , Zuid-Amerika, Azië en Afrika die helpen om zoveel mogelijk bomen in de grond te krijgen.

Enkele feiten over waarom bomen essentieel zijn zie je hier; 

islah studios- onetreeplanted