Wij hanteren een retourbeleid van 30 dagen, wat betekent dat u 30 dagen de tijd heeft na ontvangst van uw artikel om een retour aan te vragen.

Om een retourzending aan te vragen, kunt u contact met ons opnemen via info@islahstudios.com. Wij sturen u dan een verzendlabel voor de retourzending en instructies over hoe en waar u uw pakket naartoe moet sturen. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retourzending aan te vragen, worden niet geaccepteerd.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet het artikel in dezelfde staat verkeren als waarin u het hebt ontvangen, ongedragen of ongebruikt. U hebt ook het ontvangstbewijs of een bewijs van aankoop nodig.

BESCHADIGINGEN EN PROBLEMEN
Inspecteer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als u het verkeerde artikel hebt ontvangen, zodat wij het probleem kunnen beoordelen en het in orde kunnen maken.

RUILEN
De snelste manier om er zeker van te zijn dat u krijgt wat u wilt, is om het artikel dat u hebt te retourneren, en zodra de retournering is geaccepteerd, een aparte aankoop te doen voor het nieuwe artikel.

TERUGBETALINGEN
Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, laten wij u weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Indien goedgekeurd, wordt u automatisch terugbetaald via uw oorspronkelijke betalingsmethode. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat uw bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt en geboekt.

Neem voor het terugsturen van de artikelen contact op met onze klantenservice via info@islahstudios.com.